google-site-verification=GLUdoroy4rSox0OfzRsEh3NIAFskeBRbm_hUe8brPEA
top of page

ДОСТАВКА И ЗАМЯНА

Замяна

В случай, че откриете дефект, продуктът е объркан, не сте взели точния размер или просто не харесвате продукта, може да замените или върнете поръчката, като разходите по връщането й са за Ваша сметка. В случаите, когато сте открили дефект или полученият продукт не отговаря на отразения във фактурата и поръчания от Вас, разходите по връщане или замяна се поемат изцяло от  www.zavodvitosha.bg

Начини на доставка

Доставката на поръчките се извършват със Speedy и Econt. 

Обикновено доставките се извършват до 1 работен ден, за поръчки направени до 15:00ч в рамките на делничен ден, а за поръчки направени след 15:00ч, доставката се извършва с до един ден закъснение.

Възможности към поръчката:

Всеки клиент на www.zavodvitosha.bg има право при получаване на стоката от куриер, да я отвори, прегледа и пробвате преди да заплатите. В случай, че откриете дефект, продуктът е объркан, не сте взели точния размер или просто не харесвате как Ви стои, може да замените или върнете поръчката, като разходите по връщането й са за Ваша сметка. В случаите, когато сте открили дефект или полученият продукт не отговаря на отразения във фактурата и поръчания от Вас, разходите по връщане или замяна се поемат изцяло от  www.zavodvitosha.bg.

bottom of page